STILL LIVING

EstiloHard Rock
Cidade/EstadoGaranhuns / PE
Plays71.279plays
VER TODAS AS MÚSICAS
Ver todos os álbuns
Ver mais vídeos

Comunidade

OuvintesCapital 2009 e outros 317 ouvintes
Fã-clubeRoselves Alves e outros 59 fãs

Comentários

Filtrar Por:
Renato CostaVoz
Cléber MeloBateria
Eduardo HolandaGuitarra

Release


Call Of The Night (Álbum: YmmiJ - 2017/2018)
Ain't Gonna Take it (EP: Taking A Few Days Off! - 2019)


A Still Living é uma banda independente de Rock and Roll que está na estrada desde 2004! Ao longo desses 15 anos lançamos os seguintes trabalhos:

Discografia:

*Taking a Few Days Off! (EP - 2019)
*YmmiJ (CD - 2017/Europa - 2018/Brasil);
*Still Living: The History of Singles (2012 - 2015) - (EP - 2016)
*From Now On + 1 Bônus (CD - 2016) - Relançamento/Reissue
*Humanity (CD - 2015);
*From Now On (CD - 2012);

Singles:
*Call of The Night (single digital - 2017);
*Flying High (single digital - 2015);
*Surrender (single digital - 2014);
*Hollow Man (single digital - 2013);
*Stream Of Life (single digital - 2012);

Demos:
*Believe (demo/2007);
*Still Living (demo/2005).

Participações em coletâneas:
* Blizzard of Rock (2010);
* Imperative Music – Volume VI (2013) que foi distribuído em vários países além do Brasil (EUA, Japão, Itália, Alemanha…);
*Extreme Metal Nordeste – Vol. 03 (2014);
*Rock Meeting Collection vol. 06 (2018).

Contatos
Site Oficial:https://stillhardrock.wixsite.com/still-living
E-Mail: still_hardrock@hotmail.com (vendas on line)

Line Up
* Renato Costa
* Eduardo Holanda
* Cleber Melo

Playlists relacionadas

STILL LIVING

EstiloHard Rock
Cidade/EstadoGaranhuns / PE
Plays71.279plays
Tamanho
Cifra
Imprimir

Shelter - Still Living

Composição: Renato Costa - Thiago Nascimento - Cleber Melo - Leandro Andrade - Eduardo Holanda

I’ve been waiting for so long For a feeling just like this That makes me fly away I could say a million words To describe what now you mean But the words would never end When hope was going down When heart was broken and lost Then you came to bring reasons to go on Save me now, don’t tear me down ‘Cause by your side I find my ground In your arms I know I’ve found my shelter Hold me now, don’t let me down You’re the only one who shows me how Life might be better, you’re my shelter There’s no end for what I’ll do To deserve your love again I will wait for this day Hold my hand and guide me through The mist that clouds my life And take me to the brightness

1.511

plays

Comentários

Filtrar Por:

Playlists relacionadas à musica

Home