STILL LIVING

EstiloHard Rock
Cidade/EstadoGaranhuns / PE
Plays71.252plays
Tamanho
Imprimir

Surrender - Still Living

Composição: Renato Costa - Thiago Nascimento - Cleber Melo - Leandro Andrade - Eduardo Holanda

Surrender There comes another night An endless night for the ones who feel the pain I hope I survive I know I can take this guilt every day Tell me what I can do Tell me how to do the best You know all I have done was out of love Tell me what I can say About this feeling inside Tell me it’s not in vain If I could turn back time All my dreams would come true Because all that I want is you And there’s no wasted time When you do things for love And all I have done was for you All I’ve done was out of love It’s worth the sacrifice When you remember all the moments we’ve had Just give me one more chance And I’ll surrender my love to you, I swear! I can tell what I feel When you hold my hand so tight All that it means How it makes me strong How it changes my life

2.772

plays

Comentários

Filtrar Por:

Playlists relacionadas à musica

STILL LIVING

EstiloHard Rock
Cidade/EstadoGaranhuns / PE
Plays71.252plays
VER TODAS AS MÚSICAS
Ver todos os álbuns
Ver mais vídeos

Comunidade

OuvintesCapital 2009 e outros 317 ouvintes
Fã-clubeRoselves Alves e outros 59 fãs

Comentários

Filtrar Por:
Renato CostaVoz
Cléber MeloBateria
Eduardo HolandaGuitarra

Release


Call Of The Night (Álbum: YmmiJ - 2017/2018)
Ain't Gonna Take it (EP: Taking A Few Days Off! - 2019)


A Still Living é uma banda independente de Rock and Roll que está na estrada desde 2004! Ao longo desses 15 anos lançamos os seguintes trabalhos:

Discografia:

*Taking a Few Days Off! (EP - 2019)
*YmmiJ (CD - 2017/Europa - 2018/Brasil);
*Still Living: The History of Singles (2012 - 2015) - (EP - 2016)
*From Now On + 1 Bônus (CD - 2016) - Relançamento/Reissue
*Humanity (CD - 2015);
*From Now On (CD - 2012);

Singles:
*Call of The Night (single digital - 2017);
*Flying High (single digital - 2015);
*Surrender (single digital - 2014);
*Hollow Man (single digital - 2013);
*Stream Of Life (single digital - 2012);

Demos:
*Believe (demo/2007);
*Still Living (demo/2005).

Participações em coletâneas:
* Blizzard of Rock (2010);
* Imperative Music – Volume VI (2013) que foi distribuído em vários países além do Brasil (EUA, Japão, Itália, Alemanha…);
*Extreme Metal Nordeste – Vol. 03 (2014);
*Rock Meeting Collection vol. 06 (2018).

Contatos
Site Oficial:https://stillhardrock.wixsite.com/still-living
E-Mail: still_hardrock@hotmail.com (vendas on line)

Line Up
* Renato Costa
* Eduardo Holanda
* Cleber Melo

Playlists relacionadas

Home